skip to Main Content

VI ÄR KRVVS
Trygghet, kompetens och ansvar
08- 583 520 90

Vi är ett Auktoriserat VVS-företag i Stockholm som tar ett helhetsansvar mot våra kunder.

KRVVS

Året var 1992 då företaget grundandes under namnet Järfälla ROT och VVS-system. Efter ombildning av företaget till aktiebolag ändrade vi namn till Kallhälls ROT & VVS-system. Inom bolaget har vi över 35 års branscherfarenhet och alla medarbetare är utbildade VVS-installatörer och innehar certifikat inom säker vatten.

VAD VI GÖR

Vi tillgodoser fastighetsägares behov av såväl akut- som planerad service inom VVS, samt stambyten, avloppsproblem, fuktsanering och renovering i Storstockholm.

Vi är ett Auktoriserat VVS-företag i Stockholm som tar ett helhetsansvar mot våra kunder. Vår personal har mångårig erfarenhet inom våra olika områden och uppfyller samtliga gällande krav. Vi strävar efter att uppfylla våra kunders behov av professionellt kostnadseffektiva utförda VVS-installationer med specificerad kvalitet.

Med välutbildade och motiverade medarbetare kan vi  utföra VVS-installationer och service i världsklass! Genom dokumenterad egenkontroll säkerställa att våra åtaganden tillfredsställer kundens behov.

VÅRA MEDARBETARE

Samtliga VVS-installationer utförs med egen kompetent och ansvarsfull personal där du som kund alltid står i centrum. Vi besitter lång erfarenhet med djup kunskap av alla typer av installationer. Kontakta gärna någon av våra medarbetare om du har några frågor.

Kostnadsfri offertBegär kostnadsfri offert och rådgivning, helt utan motkrav!

Vi har ett brett tjänsteutbud inom VVS i Stockholm från exempelvis Rörmokare för ROT-uppdrag till projektledning av större projekt som exempelvis stambyte.